Sağlık Hukuku Sertifika Programı

Başlangıç Tarihi 04 Mayıs 2019
Süre 2 Gün
Gün ve Saat 4-5 Mayıs 2019 / 09.00-19.00

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Kadir Has Üniversitesi Hukuk Kulübü ve Öğrenci Konseyi işbirliğiyle hazırlanan "Sağlık Hukuku Sertifika Programı" Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri ve Sağlık Hukuku alanında önde gelen uzmanlar tarafından 4-5 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Tıp; sürekli gelişmekte olan ve her gün yeni buluşların olduğu bir bilim dalıdır. Bu yenilikler sonucunda da her gün yeni uyuşmazlıklar ortaya çıkmaktadır. Toplam 18 saat sürecek olan bu eğitim programında, Sağlık Hukuku alanında yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verilecektir.

• Hekim ve Sağlık Personelinin Cezai Sorumluluğu - Prof.Dr. Yener Ünver
  • Sağlık Alanında Kişisel Verilerin Korunması ve Hasta Mahremiyeti - Dr.Öğr. Üyesi Elif Küzeci
  • Tıbbi Malpraktis-Yargı Kararlarında Tıbbi Malpraktisin İncelenmesi - Av. Sunay Akyıldız
  • Hekim ve Sağlık Personelinin Hukuki Sorumluluğu - Prof.Dr. Ergun Özsunay
  • Ulusal ve Uluslararası Düzenlemeler Kapsamında Hasta-Hekim İlişkisi ve Hasta Hakları - Dr.Öğr. Üyesi Hamide Bağçeci (Tacir)
  • Tıbbi Müdahalelerden Kaynaklanan Zararlarda İdarenin, Hekim ve Sağlık Personelinin Sorumluluğu - Doç.Dr. Nilay Arat
  • Bilgilendirilmiş Rıza (Aydınlatılmış Onam) - Dr.Öğr. Üyesi Aysun Altunkaş
  • Sağlık Hukuku Alanında Bilirkişilik ve Adli Tıp Uygulamaları - Prof.Dr. Nevzat Alkan

Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi Öğrencileri, Hukuk ve/veya Sağlık Sektör Çalışanları

Sağlık Hukuku Sertifika Programı, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde bulunan Cibali Salonu'nda düzenlenecektir.

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali / İSTANBUL 34083

Sağlık Hukuku Sertifika Programı ücreti: 200₺ KDV dahildir.

Ödemeler yalnızca yukarıda yer alan “Başvur ve Ödeme Yap” butonundan online olarak yapılmaktadır.

Not: Kontenjan sınırlı olup, program sonunda katılımcılara seri numaralı sertifika verilecektir.

Sorular ve detaylı bilgi için à saglikhukuku@khas.edu.tr