Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı

Başlangıç Tarihi 13 Nisan 2019
Süre 3 Gün
Gün ve Saat 13-14-15 Nisan 2019 / 10:00-17:00

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı 13 Nisan 2019'da Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsünde Başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün %75'ini konut sektörü oluşturmaktadır. Ülkemizde yıllık yaklaşık 500.000 adet yeni konut ihtiyacı oluşmaktadır. Günümüzde gayrimenkul projelerinde konutların yapım ölçekleri de büyümektedir. Konut projelerinin 20 – 100 adet mertebesinden 500 – 3000 adet mertebesine ulaşması ile konut projelerinin satış ve pazarlaması yeni beceriler gerektirmektedir.

Konut projelerinin satışında çalışmak isteyenlere ve profesyonel olanlara yönelik “Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programında” sektör kavramları, konut sektörü gelişmelerinden başlayarak proje pazarlama ve satış süreci ve proje sahibi ve müşteri ilişkilerinin yönetimi ele alınmaktadır.

Katılımcılar, satış hedeflerini yakalayacak şekilde esnek ve verimli zaman yönetimi, bireysel hedef belirleme ve sonuca odaklanma yetkinliği kazanacaklardır.

Programın amaçlarından birisi de sektör şirketlerinin ihtiyacı olan uzmanlaşmış yöneticiler yetiştirmektir.

• Gayrimenkul projelerinin satış ekiplerinde yer almak isteyenler
  • Konut satışında kendisini geliştirmek isteyenler
  • Satış hızını arttırmak isteyenler
  • Emlak danışmanları
  • Konut satışında sektörel bencmarking yapmak isteyenler
  • Gayrimenkul sektörü ve gayrimenkul geliştirme süreçleri hakkında bilgi alacaklar
  • Gayrimenkul sektöründe şirket dışı ilişkileri ve şirket içi iş akışlarını öğrenecekler
  • Gayrimenkul projeleri satışında püf noktalarını öğrenecekler
  • Proje satışında görev almak isteyen kişilerin iş tanımlarını öğrenecekler
  • Satış süreci, dokümantasyon ve etkili iletişim yöntemleri ile müşteri ilişkilerini yönetmeyi öğrenecekler
  • Esnek ve verimli zaman yönetmeyi öğrenecekler
  • Satış kapama nedir? Süreci nasıl yönetmeyi öğrenecekler

Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programı 1750 TL + KDV (%8)

Kadir Has Üniversitesi Cibali kampüsünde düzenlenmektedir.

Adres: Kadir Has Caddesi Cibali / İSTANBUL 34083